Louis de Funes box 3, (DVD)

€ 29,25
Inclusief btw
LOUIS DE FUNES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 29 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 29 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,45.

DVD 1 : Boniface somnambule : Victor Boniface (Fernandel) is een winkeldetective die de juwelenafdeling van een groot warenhuis moet bewaken. Maar Victor heeft een groot probleem: hij slaapwandelt. Wanneer enkele van de mooiste juwelen verdwijnen uit de winkel waar hij werkt, blijkt dat hij, tijdens één van zijn nachtelijke uitstapjes, zelf aan de basis ligt van de ‘diefstal’. Wanneer hij zijn fout recht tracht te zetten slaagt hij er per toeval in om een bende inbrekers, met aan het hoofd Anatole (Louis de Fun�s), in te rekenen. Zijn leven staat nu plots op zijn kop en promotie maar ook lof vallen hem ten deel. Wat als de waarheid aan het licht komt?

DVD 2 : L'impossible Monsieur Pipelet : Mauritius Martin is postbode in Parijs en woont samen met zijn vrouw en dochter in een kleine woning. De familie Richet is van hogere komaf en woont in hetzelfde pand. Ze keuren de ontluikende liefde tussen hun zoon George en de dochter van Mauritius ten stelligste af. Tijdens een feest, waar zowel het hele gezin Martin als de familie Richet aanwezig zijn, loopt de discussie hoog op. Niemand wil een huwelijk tussen de twee tortelduiven tot blijkt dat ze met de noorderzon vertrokken zijn. De twee rivaliserende families moeten nu hoogdringend de handen in elkaar slaan om ze terug te vinden.

DVD 3 : La bande à papa : Fernand Jér�me is een verlegen bankbediende die vaak door zijn collega's voor schut wordt gezet. Zijn leven verandert echter totaal wanneer hij een overval van de beruchte bankovervaller 'Le Grand J' kan verijdelen. Zelfs zijn vriendin Renée bekijkt hem plots met andere ogen. Renée is de dochter van politie-inspecteur Merlerin (Louis de Fun�s). Merlerin zit al jaren achter een beruchte overvaller aan. Fernand is blij verrast wanneer zijn vader terugkeert na een afwezigheid van vijfentwintig jaar. Tot zijn grote verbazing ontdekt hij dat zijn vader "Le Grand J" is. Dit zorgt, vanzelfsprekend, voor een hectische situatie.
PX5412012161726

Productspecificaties

Acteur
(37)
Louis De FunÃ?s  
Genre
(10)
Movie Fiction Comedy  
Label
(14)
LIME LIGHTS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
04/04/2013
Taal
(39)
Frans  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product