Bad teacher/Sweetest thing, (DVD)

€ 8,46
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 8 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 8 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,40.

- Bad teacher:
Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) is een ordinaire, meedogenloze en totaal ongeschikte lerares. Ze drinkt, is constant high en is op zoek naar een rijke man waardoor ze haar nepbaantje kan opgeven. Als ze door haar verloofde wordt gedumpt, heeft ze de rijke, knappe invalleerkracht (Justin Timberlake) op het oog en wimpelt ze de toenaderingen van de gymleraar (Jason Segel) af. De consequenties van haar uitzinnige plannen zijn een ongekend lesje voor haar studenten, haar collega's en zichzelf.

-The sweetest thing:
Drie vrijgezelle meiden hebben samen de grootste lol en lijken geen man in hun leven nodig te hebben. Maar dan wordt één van hen verliefd... Sexy Christina (Cameron Diaz) heeft in The Sweetest Thing één gouden regel als het gaat om afspraakjes: "Zoek niet naar Mr. Right, maar richt je vooral op Mr. Right Now". Na jarenlang serieuze relaties vermijdt te hebben, komt ze tijdens een avondje stappen op een vreemde manier Peter tegen. Hij maakt gevoelens bij haar los die ze nog nooit heeft gekend. Wanneer blijkt dat hij de volgende dag de stad alweer verlaten heeft, besluiten Christina en haar beste vriendin Courtney (Christina Applegate) alles op alles te zetten om hem op te sporen!
PX8712609652499

Productspecificaties

Acteur
(37)
Cameron Diaz,   Christina Applegate,   Jason Segel,   Justin Timberlake,   Lucy Punch,   Selma Blair,   Thomas Jane  
Regisseur
(38)
Jake Kasdan,   Roger Kumble  
Genre
(10)
Movie Fiction Comedy  
Label
(14)
SONY PICTURES HOME ENT.  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
04/08/2014
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Frans,   Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Extras
(57)
Achter de schermen met Jason en Justin
Nieuw product