Bikini hot summer box, (DVD)

€ 12,31
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Bikini hot summer box bevat 3 grappige, sexy komedies die zich afspelen op zomerse bestemmingen. Een overvloed aan drank, wiet en zon zorgen ervoor dat iedereen uit de bol gaat. Dit levert veel komische situaties op!

- Bikini Spring Break:
Een groepje meiden van de schoolfanfare van een kleine conservatieve school, is op weg naar het nationaal fanfarekampioenschap in MIami. Wanneer hun bus onderweg pech krijgt, stranden ze in Fort Lauderdale, waar Spring Break net gaat beginnen. Ze belanden in het grootste, natste, wildste feestweekend van het jaar in Florida.

- Bikini Carwash:
Twee idiote vrienden komen tot hun eigen ongenoegen maar niet aan de bak bij de meisjes. Wanneer ze op een dag een zak wiet in handen krijgen, die een enorme lustopwekkende werking blijkt te hebben, verandert hun leven drastisch. De dames van de Bikini Carwash zijn hun eerste 'slachtoffers'.

- #1 Cheerleader Camp:
Twee studenten nemen een vakantiebaantje op een cheerleader zomerkamp. Eén van hen wordt verliefd op de mascotte van de cheerleader groep The Beavers. Wanneer The Beavers uit elkaar vallen, hebben de jongens een plan om het team te redden. Ze huren een paar vrouwelijke strippers in om The beavers tot nieuwe hoogten te brengen.
PX5412012167674

Productspecificaties

Acteur
(37)
Charlene Tilton,   Jay Gillespie,   Michelle Penick,   Rachel Alig,   Robert Carradine,   Rollin Perry  
Regisseur
(38)
Eric Forsberg,   Jared Cohn,   Mark Quod  
Genre
(10)
Movie Fiction Comedy  
Label
(14)
EIC  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
13/06/2013
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Extras
(57)
Behind the scenes
Nieuw product