Spoof movie collection, (DVD)

€ 22,79
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

SCARY MOVIE
Scary Movie maakt de grootste filmhits belachelijk. Elke gelijkenis met Scream, I Know What You Did Last Summer, The Sixth Sense, The Matrix en The Blair Witch Project berust dan ook op louter opzet! Enge films zullen nooit meer hetzelfde zijn�

SCARY MOVIE 2
De gekken uit Scary Movie zijn terug, en leuker dan ooit! Het vertrouwde zooitje ongeregeld wordt naar een spookhuis gelokt. Daar treffen ze de enge butler Hanson aan die een misselijkmakende, misvormde hand heeft. Ze moeten alle geheimen van het huis ontdekken, hoe afschuwelijk en smerig die ook zijn!

SCARY MOVIE 3
Ongelooflijke wereldschokkende gebeurtenissen schreeuwen om Cindy’s aandacht; een invasie van aliens, eigenaardige graancirkels, angst-aanjagende kinderen, blanke rappers en zelfs Michael Jackson. Al deze samenzweringen moet ze samen met de mensen om haar heen zien op te lossen. Is de wereld nog te redden�?

DISASTER MOVIE
Al je favoriete films worden vakkundig in de vernieling geholpen door de idioten achter ‘Scary Movie’ en ‘Meet The Spartans’. Vier net iets te knappe jongeren komen er tijdens een feestje achter dat de wereld wordt geteis terd door elke natuurramp die je je maar kunt voorstel len. De chaos is helemaal compleet als Batman het laat afweten, Iron Man wordt uitgeschakeld en Hancock te dronken is om de aarde te redden.

APOLLO 13 1/3
A dirty mind is a joy forever moet de regisseur van deze film hebben gedacht. In deze hilarische animatiefilm in de stijl van Team America doen de hoofrolspelers alles wat je altijd al hebt willen zien en horen. Deze pikante, komische film neemt alle rampenfilms op de hak.
PX8713045238926

Productspecificaties

Acteur
(37)
Carmen Electra,   Charlie Sheen,   Crista Flanagan,   Jenny Mccarty,   Marlon Wayans,   Nicole Parker,   Regina Hall,   Shawn Wayans,   anna Faris  
Genre
(10)
Movie Fiction Comedy  
Label
(14)
ENTERTAINMENT ONE  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
03/07/2013
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
455
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product