Christmas with the Kranks/Call me Claus, (DVD)

€ 8,49
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 8 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 8 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,40.

- Christmas with the Kranks: Vader Luther Krank (Tim Allen), moeder Nora Krank (Jamie Lee Curtis) en dochter Blair Krank zijn een heel doodgewoon gezin dat in een doodgewone straat woont. Wat de familie Krank te wachten staat, is echter allesbehalve doodgewoon. Kerstmis staat voor de deur en omdat Blair voor langere tijd naar het het buitenland gaat, besluit Luther dit jaar Kerstmis helemaal over te slaan! Hij heeft twee tickets geboekt voor een cruise door het Caraïbisch gebied. Maar als Luther denkt dat dit zomaar kan, heeft hij het goed mis. Want aan sommige dingen in het leven valt niet te tornen en kerstmis is daar één van! Dus de buren bedenken een plan: Luther en Nora Krank zullen kerst vieren, of ze dat nou leuk vinden of niet...

- Call me Claus: Lucy Cullins is een succesvolle maar chagrijnige producent bij een home shopping tv-zender. Ze neemt Nick aan om Santa Claus te spelen tijdens de live-uitzendingen en het wordt een groot succes. Tot haar grote verbazing beweert Nick de echte kerstman te zijn en hij vertelt haar dat zij de uitverkorene is om hem op te volgen. Mar Lucy gelooft helemaal niet meer in de kerstman,laat staan dat ze zijn baan over wil nemen!
PX8712609601459

Productspecificaties

Acteur
(37)
Brian Mitchell (I),   Dan Akroyd,   Jamie Lee Curtis,   Nigel Hawthorne,   Tim Allen,   Whoopi Goldberg  
Genre
(10)
Movie Fiction Comedy  
Label
(14)
SONY PICTURES HOME ENT.  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
04/12/2013
Taal
(39)
Frans  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
181
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Duits,   Frans,   Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product