Are we there yet/Are we done yet, (DVD)

€ 8,49
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 8 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 8 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,40.

- Are We Done Yet: Nick Persons (Ice Cube) komt er al snel achter dat zijn vrijgezellenflatje te klein is om in te wonen met zijn nieuwe vrouw Suzanne (Nia Long), haar twee kinderen en een derde kind op komst. De familie Persons zegt de grote stad vaarwel en koopt hun droomhuis op het platteland. Dit droomhuis wordt een ware nachtmerrie als het stukje bij beetje uit elkaar valt. Nick trekt zijn werkschoenen aan en begint zelf te klussen: met alle gevolgen van dien... Ze schakelen de hulp in van aannemer Chuck, die het huis weer op moet knappen. Chuck heeft echter een nogal onorthodoxe manier van werken wat het huis absoluut niet ten goede komt!

- Are We There Yet: Vrijgezel Nick (Ice Cube) is verliefd op de gescheiden Suzanne (Nia Long). Op oudejaarsavond zit zij voor haar werk vast in Vancouver en mist ze haar twee kinderen ontzettend. Nick wil graag indruk op haar maken en biedt aan om de kinderen ‘even' te brengen vanuit Portland. Wat Nick niet weet is dat Suzanne's kinderen ervan overtuigd zijn dat geen enkele man goed genoeg is voor hun moeder en hun uiterste best gaan doen om de reis tot een ware nachtmerrie voor hem te maken...
PX8712609602289

Productspecificaties

Acteur
(37)
Aleisha Allen,   Ice Cube,   John C. McGinley,   Jonathan Katz,   Linda Kash,   Nia Long  
Regisseur
(38)
Brian Levant,   Steve Carr  
Genre
(10)
Movie Fiction Comedy  
Label
(14)
SONY PICTURES HOME ENT.  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
11/09/2013
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Nederlands,   Spaans  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product