Afterparty, (Blu-Ray)

€ 10,39
Inclusief btw
MOVIE, Blu-Ray
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

SEX, DRUGS EN HORROR! In deze adembenemende psychologische horror thriller worden de genrefilms SCREAM en HANGOVER overtuigend gecombineerd. Natuurlijk komt deze unieke film weer uit de hoge hoed van de Spanjaarden die altijd een ijzersterk plot en een beklemmende sfeer weten neer te zetten. Visueel prikkelend, een intelligent verhaal vol verrassende wendingen en schokkende moorden worden perfect in beeld gebracht voor de kijker. De film kan in één adem genoemd worden met Spaanse genre meesterwerken zoals SLEEP TIGHT, THE HIDDEN FACE en PAINLESS.

Carlos, televisiester en tieneridool, wordt uitgenodigd voor een exclusief en groot feest. Een luxe afgelegen locatie met zwembad, mooie meiden, liters alcohol en harddrugs zorgen voor een onvergetelijke avond.

Carlos wordt de volgende ochtend met een verschrikkelijke kater wakker en realiseert zich dat het huis hermetisch is afgesloten! Hij verkent het uitgestrekte en enorme huis en treft drie vrouwen aan die hij herkent van het feest. Ook zij weten niet wat er aan de hand is. Al snel voelen ze zich bekeken� zijn ze bewust opgesloten door een onbekende? Of is het een flauwe grap? Als de eerste dode valt wordt duidelijk dat ze opgejaagd worden en de kater het minste van hun problemen is! Overleven is dan ook de enige uitweg�
PX4013549046626

Productspecificaties

Acteur
(37)
Alicia Sanz,   Andrea Dueso,   David Seijo,   Lucho Fernández,   Rocío León,   Úrsula Corberó  
Regisseur
(38)
Miguel Larraya  
Genre
(10)
Movie Fiction Horror  
Label
(14)
SPLENDID  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
27/06/2013
Taal
(39)
Spaans  
Speelduur
(42)
80
Taal ondertitels
(40)
Duits,   Nederlands  
Beeldformaat
(43)
2,35:1 WS (16:9 COD)  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product