Scream 1 & 2, (DVD)

€ 7,69
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

SCREAM
Santa Rosa, de woonplaats van de scholiere Sidney, valt ten prooi aan de nukken van een psychopathische seriemoordenaar. Hij maakt bij zijn moorden gebruik van allerlei bloederige trucs uit horrorfilms. Sidney’s klasgenootje Casey Becker is het eerste slachtoffer. Haar andere vrienden nemen het voorval echter niet zo serieus. Sidney daarentegen wordt alleen maar ongeruster als sensatiejournaliste Gale Weathers in het stadje aankomt. Als zij met haar charmes politiebeambte Dewey van het onderzoek afhoudt, kan alleen Sidney de moordenaar nog stoppen. Maar weet zij wel voldoende over horrorfilms?

SCREAM 2
Twee jaar na de bloederige moorden in Woodsboro zijn de knappe studente Sidney Prescott en haar vriend Randy, de enige overlevenden van de slachtpartij, eindelijk tot rust gekomen. Sidney volgt een opleiding aan het Windsor College terwijl Randy ingeschreven is aan de plaatselijke filmschool. Het verleden blijft hen echter achtervolgen. Dat blijkt als er bij de premi�re van de film “Stab” iemand vermoord wordt. Echt verwonderlijk is dat niet want aan de basis van Stab ligt immers de onthutsende bestseller van de ambitieuze journaliste Gale Weathers over de moorden in Woodsboro. Al vlug blijkt dat ook nu weer Sidney het belangrijkste doelwit is van de moordenaar. De enige die Sidney nog echt kan vertrouwen is politieman Dewey Riley, maar die loopt mank en heeft z’n badge ingeleverd. Ondertussen vallen er nieuwe slachtoffers op Windsor College.
PX8713045239367

Productspecificaties

Acteur
(37)
Courteney Cox,   David Arquette,   Drew Barrymore,   Neve Campbell,   Rose McGowan,   Sarah Michelle Gellar,   Skeet Ulrich  
Regisseur
(38)
Wes Craven  
Genre
(10)
Movie Fiction Horror  
Label
(14)
ENTERTAINMENT ONE  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
06/09/2017
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product