Psycho killers 1, (DVD)

€ 5,38
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 5 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 5 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,25.

- Manson family: Aan het einde van de jaren 1960 vormde Charles Manson samen met een aantal randfiguren een religieuze sekte, ‘The Manson Family’. Al rovend en plunderend trekken ze door California, maar berucht zijns door de beestachtige moord op de hoogzwangere actrice Sharon Tate. Deze film toont ‘The Manson Family’vanuit hun eigen perspectief en laat de kijker ervaren wat er zich afspeelde in het hoofd van deze gestoorde moordenaars.

- Cannibal: Duitsland, 2001. Een ogenschijnlijk normale man zoekt via het internet naar “vlees” oftewel personen die zich vrijwillig door hem willen laten opeten. Na enige tijd komt hij in contact met iemand die hiertoe bereid is. Nadat de kannibaal alles nauwkeurig heeft voorbereid, ontvangt hij de man in zijn afgelegen woning. Dit schokkende relaas is het waargebeurde verhaal van de kannibaal van Rottenburg.

- Henry, portrait of a serial killer: Henry is net vrijgelaten uit de gevangenis. Hij verhuist naar Chicago, waar hij een kaal appartement deelt met zijn ouwe celmaat Otis. Al snel sleept hij Otis mee in een lange reeks gruwelijke lustmoorden. Otis nietsvermoedende zus Becky valt ondertussen als een blok voor de zwijgzame Henry�.
Henry, portrait of a serial killer is een mijlpaal in de filmgeschiedenis. Het grimmige realisme van deze film maakt nadien school in talloze horrorfilms.
PX9789461870353

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Jim Van Bebber,   John McNaughton,   Marian Dora  
Genre
(10)
Movie Fiction Horror  
Label
(14)
FILMFREAK  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
01/10/2013
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
318
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product