Hell's Ground

€ 7,69
Inclusief btw
MOVIE, (DVD)
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

Hell's Ground - de eerste Pakistaanse splatterfilm - is een lekkere mix van rottende zombies en moorddadige families. De film is een eerbetoon aan George A. Romero's klassieke zombiefilm, maar dan vanuit Pakistaans perspectief. Vijf jongelui verdwalen op weg naar een popconcert. Ze komen er gauw achter dat ze niet alleen zijn: het gebied wordt geteisterd door mensetende zombies. De nachtmerrie is maar net begonnen als een vreselijk eng type getooid in een burka en gewapend met een morgenster op het toneel verschijnt... Zibahkhana, de oorspronkelijke titel van de film, betekent "slachthuis", en dat is eigenlijk wel heel toepasselijk!

Bonusfilm Dracula in Pakistan (103')
In 1967 werd Pakistan opgeschrikt door de meest waanzinnige versie van Dracula ooit gemaakt. In Dracula in Pakistan zien we Professor Tabini wiens experimenten met een mysterieus elixer niet helemaal volgens plan verlopen. Als hij het elixer zelf neemt verandert hij in een bloeddorstige vampier. Dracula in Pakistan werd als zodanig schokkend ervaren dat een biosoopbezoekster ter plekke een hartaanval kreeg. Vanwege de vulgaire inhoud kende de Pakistaanse filmkeuring de film het stempel "X-rated" toe.
PX5709498210223

Productspecificaties

Acteur
(37)
Haider Raza,   Kunwar Ali Roshan,   Osman Khalid Butt,   Rooshanie Ejaz,   Rubya Chaudhry  
Regisseur
(38)
Omar Khan  
Genre
(10)
Movie Fiction Horror  
Label
(14)
FILMFREAK  
Uitvoering
(3)
DVD  
Release datum
(32)
20/06/2011
Taal
(39)
Urdu  
Speelduur
(42)
75
Taal ondertitels
(40)
Duits,   Engels,   Fins,   Nederlands,   Noors,   Zweeds  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Extras
(57)
Audiocommentaar
Nieuw product