Hitchhike To Hell

€ 8,46
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 8 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 8 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,40.

Dit is een film over een seriemoordenaar uit de tijd dat dit soort misdaden nog niet eens een naam had. Hier wordt de psychopaat nog "massamoordenaar" genoemd. Ben je bekend met ezelsbruggetjes? De rode draad in deze film is MAMA.

Misdaad: Een reeks lustmoorden wordt expliciet in beeld gebracht. Aantrekkelijke lifters in halterropjes worden in elkaar geslagen, misbruikt en gewurgd met kleerhangers, waarna ze ergens worden gedumpt. E?n slachtoffertje is nog maar elf jaar oud. Ze is op weg naar haar oma als ze in de klauwen belandt van de grote boze wolf in een rood bestelbusje.
Misdadiger: Howard (Robert Gribbin) zou een doorsnee Amerikaanse buurjongen kunnen zijn als hij geen moordlustig moederskindje was geweest. Hij brengt zijn dagen door als bezorger voor de stomerij van meneer Baldwin. Hij is gek op limonade, bouwt op zijn kamer modelauto's en krijgt een waas voor z'n ogen wanneer de liftende tieners hem vertellen hoe erg ze hun moeder haten.
Aanleiding: De aanleiding is natuurlijk mama. Dochter Judy liep weg en daar is mama nog steeds kapot van. Daarom denkt Howard dat iedereen die wegloopt Judy is, en straft hij ze voor hun daad. Omdat iedereen weet dat je gek kunt worden van je moeder, is het leuk om te kijken hoe deze vrouw het leven verwoest van de zoon waar ze zo dol op is en hem troost met haar warme omhelzing wanneer hij weer eens een aanval heeft.
PX8717903480564

Productspecificaties

Acteur
(37)
Dorathy Bennett,   John Harman,   MaryEllen Christie,   Randy Echals,   Robert Gribbin,   Russell Johnson  
Regisseur
(38)
Irv Berwick  
Genre
(10)
Movie Fiction Horror  
Label
(14)
SODEMENTED  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
01/01/2014
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
88
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Extras
(57)
Harry Novak Trailershow
Nieuw product