Terrifier 1 + 2 Double Pack

€ 26,99
Inclusief btw
(DVD)
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 26 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 26 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,30.

Beleef beide bloed overgoten Terrifier films met deze Double Pack. Met Behind The Scenes beelden van Terrifier 2, een director's interview van Bloody Disgusting en een Director's Commentary audiotrack. Een echt collectors item!

Terrifier 1: Met Halloween gaan Dawn en Tara verkleed op pad. Op de radio horen ze waarschuwingen over een moordende clown, maar daar trekken ze zich niet veel van aan. Als Dawn naar de wc moet, gaat ze een streng beveiligd gebouw binnen. Het ziet het er sinister uit, maar dat is nog niets vergeleken met de daadwerkelijke gruwel die haar daar te wachten staat.

Terrifier 2: Het is een jaar sinds de beruchte slachtpartij in Miles Countyen het stadje maakt zich op voor Halloween. Sienna is al maanden bezig aan haar sexy warrior-kostuum en haar broertje Jonathan denkt erover om verkleed te gaan als Art the Clown. Terwijl broer en zus ruzi?n over hoe ongepast het is om als een gestoorde serialkiller verkleed te gaan, lijkt de ?chte Art the Clown herrezen uit de dood, en klaar om opnieuw een flinke ravage aan te richten.
PX8717662591372

Productspecificaties

Acteur
(37)
Catherine Corcoran,   David Howard Thornton,   Jenna Kanell,   Samantha Scaffidi  
Regisseur
(38)
Damien Leone  
Genre
(10)
Movie Fiction Horror  
Uitvoering
(3)
(DVD)  
Release datum
(32)
11/05/2023
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product