Show Me What You Got, (DVD)

€ 12,15
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 29/09/2021

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

De rijk gefilmde, sensuele, zwart-wit film volgt drie eind twintigers in hun hartstochtelijke menage a trois. We volgen de drie millennials vanaf belangrijke momenten in hun leven; de vrolijke Marcello die leeft onder de vleugel van een Italiaanse soapster- vader, de soulvolle Frans-Iraanse acteur Nassim die probeert een succesvolle carri?re te krijgen en kunstenares Christine die in de rouw is na de dood van haar grootvader. Het trio vindt elkaar in de deelname aan politieke protesten, hun liefde voor kunst en hun onconventionele liefde, totdat Marcello terug moet naar Itali? en de evenwicht in hun relatie wordt ontwricht. Regisseur Svetlana Cvetko, legt deze liefdesaffaire vakkundig vast met een heerlijk moderne Jules et Jim-flair, een combinatie van tederheid, artisticiteit en drie frisse en aantrekkelijke hoofdrolspelers.
PX8713045250904

Productspecificaties

Acteur
(37)
Anne Brochet,   Cristina Rambaldi,   Giusy Frallonardo,   Karen Obilom,   Mattia Minasi,   Neyssan Falahi,   Pietro Genuardi  
Regisseur
(38)
Svetlana Cvetko  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
08/09/2021
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Frans,   Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product