Piranhas, (DVD)

€ 14,99
Inclusief btw
Saviano, Roberto, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Zes jongens scheuren op hun scooters door de smalle straatjes van hun eigen Sanità-wijk in Napels. Onverschrokken waaghalzen zijn het die snel geld willen verdienen en indruk maken op hun ‘helden’ van de Napolitaanse Camorra. Deze 15-jarigen dragen merkkleding en de nieuwste sneakers, ze gebruiken de daken van de stad om hun wapens te testen. Ze handelen in drugs en deinzen er niet voor terug om een schot te lossen. Hun gewiekste leider Nicola kent de regels van het spel: hij daagt een van de oude bazen uit voor een snelle weg naar de top. Maar wie vandaag de leiding heeft, kan morgen net zo makkelijk dood zijn. De liefde voor zijn vriendinnetje doet hem tussen twee vuren belanden en hij wordt gedwongen een beslissing te nemen.

De film Piranhas is gebaseerd op de roman La paranza dei bamibini (De kinderen in de sleepnetten) van de succesvolle Napolitaanse schrijver Roberto Saviano die ook het scenario voor de film schreef.
PX9789461876737

Productspecificaties

Acteur
(37)
Ciro Vecchione,   Francesco Di Napoli,   Mattia Piano Del Balzo,   Viviana Aprea  
Regisseur
(38)
Claudio Giovannesi  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
CHERRY PICKERS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
26/02/2020
Taal
(39)
Italiaans  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product