Mamma Mia! The Movie

€ 11,99
Inclusief btw
MOVIE, (DVD)
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 6 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 11 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 11 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,55.

Filmbewerking van de populaire musical die al door meer dan 30 miljoen mensen in 160 steden en acht talen is gezien. De film toont de tijdloze teksten en melodie?n van de supergroep ABBA aan het filmpubliek. De zomer van 2008 is het seizoen voor Mamma Mia!

Donna (Meryl Streep), een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie (Amada Seyfried), de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie's huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie (Julie Walters) en de rijke, meermalen gescheiden Tanya (Christine Baranski) van haar vroegere backing-band 'Donna and the Dynamos'.

Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna's verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en vatten oude romances opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.
PX5050582560794

Productspecificaties

Acteur
(37)
Amanda Seyfried,   Christine Baranski,   Colin Firth,   Dominic Cooper,   Julie Walters,   Meryl Streep,   Pierce Brosnan,   Stellan Skarsgård  
Regisseur
(38)
Phyllida Lloyd  
Genre
(10)
Musical  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
14/12/2011
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
105
Taal ondertitels
(40)
Deens,   Engels,   Ijslands,   Nederlands,   Noors,   Zweeds  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Extras
(57)
Deleted Scenes
Nieuw product