Io e te (Ik en jij), (DVD)

€ 9,35
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

De langverwachte verfilming van de bestseller Ik en Jij van Niccolò Ammaniti door Bernardo Bertolucci, de befaamde regisseur van o.a. Novecento, Last Tango in Paris, Little Buddha en The Last Emperor.

Verloren ziel Lorenzo wil het liefst met rust gelaten worden en alleen zijn. Zijn moeder maakt zich zorgen en Lorenzo is zich daar pijnlijk van bewust. Om aan een verplichting te ontkomen, verzint hij een handige leugen waardoor hij een hele week alleen in Rome kan zijn. Maar zijn plannen vallen in het water wanneer plotseling zijn halfzus Olivia, het gedoodverfde zwarte schaap van de familie, voor zijn deur staat. In eerste instantie wil Lorenzo niets van Olivia - beeldschoon, brutaal en gevaarlijk – weten, totdat hij zich realiseert dat ze elkaar misschien wel kunnen helpen. Io e Te is een ontroerende film over twee jonge mensen die hunkeren naar acceptatie, maar die bang zijn zichzelf te verliezen.

Bertolucci maakt gebruik van een heerlijke soundtrack met o.a. nummers van David Bowie, The Cure, Arcade Fire, Muse en de Red Hot Chili Peppers.
PX8717249480686

Productspecificaties

Acteur
(37)
Jacopo Olmo Antinori,   Pippo Delbono,   Sonia Bergamasco,   Tea Falco,   Tommaso Ragno,   Veronica Lazar  
Regisseur
(38)
Bernardo Bertolucci  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
HOMESCREEN  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
30/05/2013
Taal
(39)
Italiaans  
Speelduur
(42)
99
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Extras
(57)
SECIA ELETTRICA [ELECTRIC CHAIR] - the making-of the film ‘Io & te’ van Monica Stambrini (48 minuten)
Nieuw product