Van de koele meren des doods, (DVD)

€ 8,57
Inclusief btw
TV SERIES, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 8 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 8 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,40.

'Van de Koele Meren des Doods' is het tragische verhaal van een mooi jong meisje van goede huize, dat door haar sexuele en regilieuze frustraties volledig in de goot raakt en als morfine hoertje in Parijs op het nippertje van de dood wordt gered.

Had ze in deze tijd geleefd, dan had ze waarschijnlijk haar hoofd boven water kunnen houden, omdat ze vrijer geweest was haar specifieke en zinnelijke talenten als vrouw te ontwikkelen zonder daarvoor vernietigend gestraft te worden.

'Van de Koele Meren des Doods' is het klassieke meesterwerk van Frederik van Eeden, verfilmd door Nouchka van Brakel. Renee Soutendijk speelt de schitterende hoofdrol in deze succesvolle Nederlandse film. Ook zijn er rollen weggelegd voor o.a. Derek de Lint & Peter Faber.
PX8711983961401

Productspecificaties

Acteur
(37)
Adriaan Olree,   Claire Wauthion,   Derek de Lint,   Erik van ‘t Wout,   Krijn ter Braak,   Kristine de Both,   Lettie Oosthoek,   Peter Faber,   Renée Soutendijk,   Siem Vroom  
Regisseur
(38)
Nouchka van Brakel  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
JUST ENTERTAINMENT  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
23/07/2013
Taal
(39)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Speelduur
(42)
180
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product