Fighting, (Blu-Ray)

€ 10,77
Inclusief btw
MOVIE, Blu-Ray
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

Shawn MacArthur (Channing Tatum), een jongen uit de provincie, is met lege handen naar New York gekomen. Door op straat nep-artikelen te verkopen, weet hij met moeite de touwtjes aan elkaar te knopen. Zijn leven neemt een heel andere wending als wanneer zwendelaar Harvey Boarden (Terrence Howard) hem op straat ziet vechten en merkt dat Shawn een natuurtalent is. Als Harvey Shawn aanbiedt om hem te helpen het grote geld binnen te halen, beginnen de twee een moeizame samenwerking.

Harvey wordt Shawns manager en laat hem kennismaken met een corrupt circuit van straatvechters, waarin rijke patsers weddenschappen afsluiten op sporters die even gemakkelijk weer worden afgedankt. Vrijwel van de ene op de andere dag wordt hij een ster, die in een reeks onthutsend heftige partijen gehakt maakt van professionele boksers, oosterse vechtsportkampioenen en kooivechters. Maar als Shawn ooit wil ontsnappen aan de duistere wereld waarin hij terecht is gekomen, dan moet hij het allerzwaarste gevecht van zijn leven leveren.
PX5050582950076

Productspecificaties

Acteur
(37)
Brian J. White,   Channing Tatum,   Luis Guzmán,   Michael Rivera,   Terrence Howard,   Zulay Henao  
Regisseur
(38)
Dito Montiel  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
18/09/2013
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
110
Taal ondertitels
(40)
Chinees,   Deens,   Engels,   Fins,   Frans,   Italiaans,   Nederlands,   Noors,   Portugees,   Roemeens|||taalondertite  
Beeldformaat
(43)
1,85:1 WS (16:9 COD)  
Geluidsformaat
(15)
DTS  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Extras
(57)
Deleted Scenes
Nieuw product