Trash Humpers

€ 10,77
Inclusief btw
MOVIE, (DVD)
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

Voorbij de Amerikaanse droom, voorbij de grenzen van de moraal en de schijn van een beschaving staat een groepje losgeslagen bejaarden grinnikend een vuilnisbak te humpen. De groteske antihelden uit de nieuwste film van Harmony Korine vullen hun dagen met gluren, vernielen, taart eten, vuurwerk afsteken en seks met hoeren. Hun ontmoetingen met andere vertegenwoordigers van de Amerikaanse nachtmerrie monden uit in absurde monologen of een onverwachte moordpartij. De obscene freakshow die Trash Humpers is, vermomd als een homevideo from hell, is het enig mogelijke antwoord op een verrotte maatschappij.

Harmony Korine geldt al sinds zijn negentiende als een even getalenteerde als controversi?le filmmaker. Na het script voor Larry Clarks Kids geschreven te hebben, leverde hij met zijn regiedebuut Gummo een moderne cultklassieker af. Nog twee speelfilms volgden, alsook een aantal videoclips en een experimentele roman. Trash Humpers is zijn meest provocerende film tot nu toe.
PX9789058499158

Productspecificaties

Acteur
(37)
Brian Kotzur,   Chris Gantry,   Harmony Korine,   Rachel Korine,   Travis Nicholson  
Genre
(10)
Movie Fiction Horror  
Label
(14)
TWIN PICS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
05/07/2011
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
78
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Extras
(57)
Blood of Havana, Mac & Plac
Nieuw product