FINIS HOMINIS

€ 5,24
Inclusief btw
DVD, MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 5 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 5 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,25.

Met de satirische en surrealistische film 'Finis Hominis' profileert Jos? Mojica Marins zich als maatschappijcriticus die gelooft in persoonlijke bewustwording bij de zoektocht naar het bestaan. Deze keer geen bloederige taferelen dus, maar wel een bewijs van de veelzijdigheid van de regisseur.

'Finis Hominis' is eenvoudigweg bizar. Een mysterieuze naakte man komt stilzwijgend uit de zee gelopen en wandelt rustig door de straten van de stad en het platteland. Zijn naam is Finis Hominis. Altijd op zoek naar gerechtigheid wordt hij beschouwd als de moderne Messias die wonderen verricht. Anderen zien hem als een gezant van Venus of Mars. Finis geneest zieken, laat de manken lopen en doet de doden herrijzen. Als Finis uiteindelijk besluit terug te keren naar de plek waar hij vandaan komt, wacht het hele volk op zijn afscheidsrede. Zijn inzichten en profetie?n hebben de natie nieuwe hoop gegeven en ze ziet de toekomst weer met vertrouwen tegemoet. Maar wie is Finis en waar gaat hij heen?
PX8717903480380

Productspecificaties

Acteur
(37)
Andreia Bryan,   José Mojica Marins,   Mario Lima,   Roque Rodrigues,   Rosângela Maldonado,   Teresa Sodré  
Regisseur
(38)
José Mojica Marins  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
SHOCK  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
01/09/2008
Taal
(39)
Portugees  
Speelduur
(42)
79
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
4:3  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Extras
(57)
Filmografie
Nieuw product