Taming The Floods & Het Galgenven

€ 4,99
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Een tweeluik van filmmaker Jan van den Berg over de bizarre strijd tussen cultuur en natuur, boeren en planologen, mensen die streven naar natuurbehoud en wildernisprofeten. Fictie en werkelijkheid mengen zich op verrassende wijze.

In Taming the Floods heeft Jan Dijkstra (vertolkt door de veelbekroonde Jan Decleir) een droom: het cre?ren van een groot natuurgebied in Polen waarop de mens geen invloed meer zal hebben. Hij houdt daarbij geen rekening met de boeren die er nog wonen en als die merken dat hij wolven gaat uitzetten loopt de zaak uit de hand. Genomineerd voor een Dutch Academy Award. De jury: 'Fascinerende film over een fascinerend onderwerp.'

In Het Galgenven vecht Anna Smeets ('Een mooie rol van Claudia Colaris') voor het behoud van een uniek natuurgebied in Limburg. Een projectontwikkelaar ('Een sterke Jac Rijks') heeft er andere plannen mee. Maar nog gevaarlijker tegenstanders zijn de natuurbeschermers: na het ontdekken van de adder moet het gebied mensenleeg worden.
PX9789058497130

Productspecificaties

Acteur
(37)
Claudia Colaris,   Jac Rijks,   Jan Decleir,   Jan Jurewicz,   Karolina Wajda,   Lech Dyblik  
Regisseur
(38)
Jan van den Berg  
Genre
(10)
Movie Fiction Wereldcinema  
Label
(14)
CINEMA DELICATESSEN  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
04/01/2010
Taal
(39)
Nederlands  
Speelduur
(42)
130
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <9
Extras
(57)
Reportage premiére Het Galgenven in Roermond
Nieuw product