Olivier Etc.

€ 4,99
Inclusief btw
MOVIE, (DVD)
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Olivier noemt zichzelf een statistisch wonder. Hij is nu al bijna 27, terwijl de artsen hebben voorspeld dat hij met zijn aangeboren hartafwijking niet veel ouder dan 25 zou worden. Hij lijkt niet te lijden onder de dreiging van een vroege dood. Olivier is een feestbeest met een tomeloze energie. Hij rookt, drinkt, danst tot diep in de nacht en wordt regelmatig wakker naast een hem onbekend meisje. Dat hij met deze levensstijl vrienden en familie van zich vervreemdt en geen vrouw voor langere tijd aan zich weet te binden, deert hem niet. Olivier leeft met de dag. Totdat nieuwe medische technologie het mogelijk maakt hem te genezen en een nieuwe toekomst ineens voor hem openligt. Iedereen is dolblij, maar Olivier weet zich geen raad met de verwachtingen en verantwoordelijkheden die nu ineens zijn deel zijn. Hij doet een poging om zijn studie op te pakken en zoekt een meisje op, dat hem van een wilde nacht is bijgebleven, maar alles lijkt op niets uit te lopen.

Olivier etc. is een intens verhaal over een jonge man die afscheid moet nemen, niet van het leven maar van de dood, en leert omgaan met zijn nieuwe hart, dat verschrikkelijk pijn kan doen, maar ook nieuwe kansen op geluk brengt. Een film over het leven dat geleefd dient te worden, met alles erop en eraan.
PX9789058493514

Productspecificaties

Acteur
(37)
Dragan Bakema,   Hans Dagelet,   Maria Kraakman,   Noel S. Keulen,   Ria Eijmers  
Regisseur
(38)
Sander Burger  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
IDFA'S DELICATESSEN  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
28/01/2009
Taal
(39)
Nederlands  
Taal ondertitels
(40)
Frans,   Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Extras
(57)
Audiocommentaar Sander Burger en Dragon Bakema
Nieuw product