Kennedy's, (Blu-Ray)

€ 10,00
Inclusief btw
TV SERIES, BLURAY
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

Greg Kinnear, Katie Holmes, Tom Wilkinson en Barry Pepper spelen de hoofdrollen in de TV-serie The Kennedy's , een verhaal over rijkdom, ambitie, loyaliteit aan de familie, en een persoonlijke tragedie. De serie neemt ons mee naar de politieke crisis die John F. Kennedy moest behandelen in de vroege dagen van zijn presidentschap met inbegrip met de invasie van de Varkens- baai, de Cubaanse rakettencrisis en de Civil Rights Movement. Iedere kant van het buitengewone verhaal van deze dynamische familie wordt verteld tot en met de moord op JFK en Bobby Kennedy.

Vijftig jaar na de inauguratie van Jack Kennedy als president, fascineert het verhaal van de meest legendarische politieke familie in de Amerikaanse geschiedenis nog steeds hevig. Deze achtdelige serie is gemaakt door Joel Surnow en Stephen Kronish, het Emmy Award - winnende team achter de baanbrekende serie "24" en portretteert levendig het verhaal van de meest invloedrijke familie in de wereld.
PX8715664091456

Productspecificaties

Acteur
(37)
Barry Pepper,   Diana Hardcastle,   Greg Kinnear,   Katie Holmes,   Kristin Booth,   Tom Wilkinson  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
DFW  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
04/07/2014
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Extras
(57)
About the production
Nieuw product