Les beaux jours (Bright days ahead), (DVD)

€ 6,92
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

LES BEAUX JOURS is een vrolijke ?n ontroerende Franse feel good film over genieten van het leven en de kunst van het ouder worden. Met een glansrol van diva Fanny Ardant (8 FEMMES, ELIZABETH, LA FEMME D'? C?T?).
Eindelijk! De aantrekkelijke tandarts Caroline (Fanny Ardant) gaat met pensioen! Haar mooiste dagen zouden nu moeten komen. Maar liefhebbende echtgenoot en dochters hebben zo hun eigen bezigheden en Caroline blijft zitten met zee?n van tijd. Wat te doen? Ze besluit een kijkje te nemen bij de plaatselijke seniors club, maar kan daar haar draai niet vinden. En z? oud als die mensen daar is ze toch niet? Caroline besluit het heft in eigen handen te nemen en actief een tweede jeugd te beleven. Ze neemt een minnaar, een jonge adonis van bijna dertig jaar jonger. De wereld lijkt aan haar voeten te liggen. Maar wanneer de affaire wordt ontdekt - en iedereen uiterst begripvol reageert - is de spanning er snel van af. Voor Caroline is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de dingen waar het leven werkelijk om draait.
PX8717249481690

Productspecificaties

Acteur
(37)
Fanny Ardant,   Féodor Atkine,   Jean-François Stévenin,   Laurent Lafitte,   Marie RiviÃ?re,   Patrick Chesnais  
Regisseur
(38)
Marion Vernoux  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
HOMESCREEN  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
23/10/2013
Taal
(39)
Frans  
Speelduur
(42)
90
Taal ondertitels
(40)
Frans,   Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product