In another country, (DVD)

€ 10,00
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

Een jonge filmstudente vlucht vanwege oplopende schulden met haar moeder naar de Zuid-Koreaanse badplaats Mohang. Om haar zenuwen te bedwingen en de tijd te doden begint ze met het schrijven van een filmscript over drie vrouwen die alledrie Anne heten, en alledrie gespeeld worden door Isabelle Huppert. De eerste Anne is een succesvol Frans filmmaakster. Ze is in Mohang op vakantie met een oude Koreaanse kennis, de filmmaker Jong-Soo en diens hoogzwangere vrouw, die achterdochtig is over de vriendschap tussen haar man en Anne.

In het tweede deel is Anne de vrouw van een rijke autofabrikant. Ze is naar Mehang gekomen voor een rendez-vous met haar minnaar, de Koreaanse filmmaker Munsoo. Anne nummer drie heeft net een
pijnlijke scheiding achter de rug: haar man verliet haar voor een Koreaanse vrouw. In Mohang ontmoet ze per toeval Jong-soo en diens vrouw. De terugkerende en onvermijdelijke rode draad in de drie verhalen wordt gevormd door de jonge vrouw die het hotel runt, de strandwacht en de vuurtoren. Daarnaast komen objecten uit ieder deel ook voor in de andere verhalen, waardoor deze elkaar lijken te kruisen. De gehele cast, met Huppert in ??n van haar zonnigste rollen, staat met zichtbaar veel plezier te spelen in dit stijlvolle drieluik. Hoewel de rollen door dezelfde acteurs gespeeld worden, heeft ieder
personage een ander karakter en zijn de omstandigheden steeds weer verschillend. Acteurs die meerdere rollen spelen, zijn heel gewoon in de films van Hong Sangsoo, bijvoorbeeld in Oki's Movie (2010) en The Day He Arrives (2011).
PX9789078716853

Productspecificaties

Acteur
(37)
Isabelle Huppert,   Jun-Sang Yu,   Kwon Hye Hyo,   Moon Sung Keun,   Yeo-jeong Yoon,   Yu-mi Jeong  
Regisseur
(38)
Sang-soo Hong  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
FILMFREAK  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
22/10/2013
Taal
(39)
Koreaans  
Speelduur
(42)
89
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product