Programming Internet Email

€ 10,00
Inclusief btw
DVD, Wood, David, Paperback
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

Jeruzalem. De joodse familie Frankel - grootouders, vader, moeder, tienerzoon en klein broertje - leeft een rustig leven. De vader is orthodox, de moeder seculier. Tienerzoon Menachem gedraagt zich thuis vroom. Zodra hij echter bij zijn vrienden is, verdwijnt de Yarmulka in zijn tas. Als de vader zijn zoons naar school brengt, geraakt hij betrokken in een auto-ongeluk en verdwijnt hij op mysterieuze wijze. De familie probeert zo goed als mogelijk met de afwezige vader te leven. Terwijl de volwassen zich terugtrekken in gebed of werk, gaan de twee kinderen op zoek naar hun vader. Omdat de eeuwenoude rituelen niet meer voldoen, cree?ren zij hun eigen riten.

Tehilim verwijst naar de psalmen van Koning David, die de kern vormen van het joodse geloof en bij elke gelegenheid, in vreugde en verdriet, worden aanheven.Tehilim toont het dagelijkse leven in Isra?l vandaag, vol onzekerheid maar ook liefde en hoop.
PX9781565924796

Productspecificaties

Acteur
(37)
Limor Goldstein,   Michael Moshonov,   Shmuel Vilozni  
Regisseur
(38)
Raphaël Nadjari  
Genre
(10)
Computer & Tablet  
Label
(14)
LIBERTY  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Release datum
(32)
01/12/2011
Taal
(39)
Hebreeuws  
Speelduur
(42)
96
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product