Les Olympiades

€ 11,99
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 11 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 11 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,55.

Les Olympiades is een bitterzoete stadssymfonie van Jacques Audiard (DE ROUILLE ET D'OS, UN PROHETE). C?line Sciamma (PORTRAIT DE LA JEUNE FILLE EN FEU) schreef mee aan het scenario. In Les Olympiades, een wijk in het 13e arrondissement van Parijs, ontmoeten we drie jonge vrouwen en een man. Ze staan midden in het leven als vrienden, soms geliefden, maar vaak als allebei.

Emilie (Lucie Zhang) leert Camille (Makita Samba) kennen als ze op zoek moet naar een nieuwe huisgenoot. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en worden meer dan vrienden. Nora (No?mie Merlant) is de vriendin van Camille, maar heeft moeite met intimiteit en voelt zich meer op haar gemak bij Amber Sweet (Jehnny Beth) die ze online heeft leren kennen. De jongeren ontdekken wat moderne liefde is, waarin vriendschap en liefhebben dichter bij elkaar liggen dan ooit.

LES OLYMPIADES werd geselecteerd voor het Filmfestival van Cannes, waar Rone de prijs won voor Beste Soundtrack. De film is gebaseerd op een aantal graphic stories van cartoonist en illustrator Adrian Tomine.
PX5051083194426

Productspecificaties

Acteur
(37)
Geneviève Doang,   Jehnny Beth,   Lucie Zhang,   Makita Samba,   Noémie Merlant  
Regisseur
(38)
Jacques Audiard  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
12/05/2023
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <14
Nieuw product