Jungle Cruise

€ 13,99
Inclusief btw
Movie, (DVD)
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

Jungle Cruise is een spannende rit over de Amazone met de komische kapitein Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton. Lily reist van Londen naar het Amazone-oerwoud en doet een beroep op de diensten van Frank om haar op La Quila, zijn gammele maar charmante boot, te vervoeren. Lily is vastberaden om een oeroude boom met helende krachten te vinden om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Samen op deze spannende zoektocht stuit het verrassende duo op eindeloze gevaren en bovennatuurlijke krachten, die zich verborgen houden in de misleidende schoonheid van het weelderige regenwoud. Maar terwijl de geheimen van de verloren boom zich openbaren, worden de risico's voor Lily en Frank nog groter want hun lot, en dat van de mensheid, staat op het spel.
PX8717418598457

Productspecificaties

Acteur
(37)
Andy Nyman,   Dan Dargan Carter,   Dani Rovira,   Dwayne Johnson,   Edgar Ramirez,   Emily Blunt,   Jack Whitehall,   Jesse Plemons,   Paul Giamatti,   Quim Gutiérrez,   Veronica Falcon  
Regisseur
(38)
Craig Gillespie  
Genre
(10)
Movie Fiction Avontuur  
Label
(14)
WALT DISNEY HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
22/10/2021
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Deens,   Engels,   Fins,   Frans,   Nederlands,   Noors,   Spaans,   Zweeds  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product