Avengers 1-3, (DVD)

€ 43,19
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 43 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 43 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 2,15.

- Avengers: Marvel Studios presenteert Marvels The Avengers - een team van ongekende superhelden, bestaande uit de legendarische Marvel-helden Iron Man, De Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow. Wanneer een onverwachte vijand opduikt en de aarde bedreigt, moet Nick Fury, directeur van het internationale vredesagentschap S.H.I.E.L.D, een team samenstellen om de wereld van de dreigende ondergang te redden. Deze uitdagende werving leidt hem naar alle uithoeken van de wereld...

- Avengers - Age of ultron: Marvel Studios presenteert het wereldwijde fenomeen Marvel’s Avengers: Age of Ultron. Tony Stark (Robert Downey Jr.) bedoelt het goed, maar toch veroorzaakt hij een ravage wanneer hij per ongeluk Ultron (James Spader) creëert, een verschrikkelijk A.I.-monster dat de mensheid wil vernietigen. Onze helden moeten opnieuw samenkomen: Iron Man, Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) en The Hulk (Mark Ruffalo), samen met Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner) en Nick Fury (Samuel L. Jackson). Samen proberen ze Ultron te verslaan en de mensheid te redden… zal het ze lukken?

- Avengers - Infinity war: Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held.
De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.
**Tracklist:
1 Avengers - Infinity war
, 1 Avengers - Age of ultron
, 1 Avengers

**Kijkwijzer: Angst, Geweld
**Leeftijd: Afgeraden voor kinderen <12
**Productiejaar: 2018
**Acteurs: Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Samuel L. Jackson, Chadwick Boseman, Chris Hemsworth
**Regisseur: Joss Whedon, Joe Russo, Anthony Russo
|extSCDVD1|

PX8717418531898

Productspecificaties

Acteur
(37)
Chadwick Boseman,   Chris Hemsworth,   Mark Ruffalo,   Robert Downey Jr.,   Samuel L. Jackson,   Scarlett Johansson  
Regisseur
(38)
Anthony Russo,   Joe Russo,   Joss Whedon  
Genre
(10)
Movie Fiction Avontuur  
Label
(14)
WALT DISNEY HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
31/08/2018
Taal
(39)
Engels  
Speelduur
(42)
415
Taal ondertitels
(40)
Arabisch,   Engels,   Frans,   Italiaans,   Nederlands,   Portugees,   Russisch,   Servo-Croatisch,   Sloveens,   Spaans  
Beeldformaat
(43)
1,78:1 WS (16:9 COD)  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product