Blockbusters collection (3D), (Blu-Ray)

€ 113,39
Inclusief btw
MOVIE, BLURAY
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 5 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 113 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 113 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 5,65.

- Gravity 3D: Dr. Ryan Stone, een briljant medisch ingenieur gaat op haar eerste ruimtemissie met veteraan astronaut Matt Kowalsky. Tijdens een routine controle slaat het noodlot toe. De shuttle wordt vernietigd en Stone en Kowalsky blijven helemaal alleen achter. Vastgebonden aan niets anders dan elkaar zweven ze verder de ruimte in. Door de kille stilte realiseren zij zich dat ze ieder contact met de aarde zijn verloren en daarbij de enige kans om gered te worden. Langzaam slaat de angst om in paniek en neemt elke hap naar lucht het beetje zuurstof weg dat nog over is. Is de enige weg terug naar huis de onwaarschijnlijke weg, dieper de ruimte in?

- Pacific rim 3D: Als opeens hele legioenen monsterlijke buitenaardse wezens uit de oceanen oprijzen, breekt er een verschrikkelijke oorlog uit. Om de monsters te bestrijden bouwen de mensen gigantische robots, de Jaegers. Maar zelfs die geduchte Jaegers slagen er niet in de wezens te verslaan. Als de situatie echt hopeloos dreigt te worden, blijft er geen andere keus over dan de hulp in te roepen van twee onwaarschijnlijke helden, die een ogenschijnlijk verouderde Jaeger besturen. Het is de laatste hoop van de mensheid???

- Man of steel 3D: Een kleine jongen ontdekt dat hij over bovennatuurlijke krachten beschikt en dat hij niet op Aarde is geboren. Als hij groter is, vertrekt hij op ontdekkingsreis om te weten te komen waar hij vandaan komt en waarom hij naar onze planeet werd gestuurd. Zo wordt hij een held tegen wil en dank die de wereld moet redden van de totale vernietiging en het symbool van hoop wordt voor de hele mensheid

- Godzilla 3D: In deze duistere en realistische sciencefiction-actiefilm, keert Godzilla terug naar z'n oorsprong als een van 's wereld meest herkenbare monsters. In dit spectaculaire avontuur dat werd geregisseerd door Gareth Edwards en waaraan een cast vol internationale sterren meewerkte, neemt Godzilla het op tegen boosaardige wezens die als gevolg van menselijke wetenschappelijke arrogantie ons bestaan bedreigen.
PX5051888197387

Productspecificaties

Acteur
(37)
Burn Gorman,   Charlie Hunnam,   Diane Lane,   George Clooney,   Ken Watanabe,   Russell Crowe,   Sally Hawkins,   Sandra Bullock  
Regisseur
(38)
Alfonso Cuarón,   Gareth Edwards,   Guillermo del Toro,   Zack Snyder  
Genre
(10)
Movie Fiction Avontuur  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
Blu-Ray  
Release datum
(32)
04/05/2016
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Deens,   Fins,   Frans,   IJslands,   Italiaans,   Nederlands,   Noors,   Spaans,   Zweeds  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product