Tomb raider (2001), (Blu-Ray)

€ 7,99
Inclusief btw
MOVIE, BLURAY
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

LARA CROFT, 's werelds meest beroemde video-game heldin, spettert in de meest stijlvolle en amuserende actie-avonturenfilm sinds jaren!Het zoeken naar verloren rijkdommen en kostbare schatten, en de afstraffing van schurken: alledaagse praktijken voor avonturier Lara Croft (Angelina Jolie). Een verborgen geheim uit haar vader's (Jon Voight) verleden leidt haar tot de grootste uitdaging van haar leven: de Driehoek, een legendarisch 'artifact' met het vermogen om ruimte en tijd te veranderen. Lara moet de Driehoek vinden voordat het in de handen belandt van de Illuminati, een geheim gezelschap dat uit is op het overheersen van de wereld. Om de Illuminati te stoppen, moet Lara een helse en gevaarlijke achtervolging doorstaan die haar brengt van Cambodja tot Siberië. Maar voor een 'Tomb Raider'is gevaar 'the name of the game'.
PX8714865331149

Productspecificaties

Acteur
(37)
Angelina Jolie,   Daniel Craig,   Iain Glen,   Jon Voight,   Noah Taylor,   Richard Johnson  
Regisseur
(38)
Simon West  
Genre
(10)
Movie Fiction Avontuur  
Label
(14)
PARAMOUNT  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
24/05/2017
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Deens,   Engels,   Engels voor doven en slecht horenden,   Fins,   Frans,   Grieks,   Hebreeuws,   Hongaars,   IJslands|||taalondertite  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Extras
(57)
Alternatief voor de hoofdtitel
Nieuw product