Dragonheart, (Blu-Ray)

€ 10,77
Inclusief btw
MOVIE, BLURAY
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 5 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

Lang geleden, toen legendes werden geboren en mythen nog in ere werden gehouden, leefde er een ridder die oog in oog kwam te staan met het indrukwekkende wezen dat ooit de aarde heeft bevolkt. Bowen(Dennis Quaid) is een ouderwetse ridder, die nog gelooft in 'De Oude Code'. Een nobele eed waarin de ridder zweert het goede te dienen en het kwade te bestrijden. Wanneer zijn pupil, Prins Einon, een nog slechtere koning dreigt te worden dan zijn vader, slaan zijn idealen om in totale bitterheid. Bowen is ervan overtuigd dat Einon's ziel vergiftigd is door een draak en zweert elke draak te vernietigen. Tijdens zijn queste ontmoet hij Draco (Sean Connery), een vuurspugende, vliegende draak, die wiens macht, kracht en inteligentie geen partij zijn voor de gedesillusioneerde ridder.
PX5050582884142

Productspecificaties

Acteur
(37)
Brian Thompson,   David Thewlis,   Dennis Quaid,   Dina Meyer,   Jason Isaacs,   Pete Postlethwaite  
Regisseur
(38)
Rob Cohen  
Genre
(10)
Movie Fiction Avontuur  
Label
(14)
UNIVERSAL PICTURES  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
27/06/2012
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
2,35:1 WS (16:9 COD)  
Taal ondertitels
(40)
Deens,   Duits,   Engels,   Fins,   Frans,   Hebreeuws,   Italiaans,   Japans,   Koreaans,   Nederlands|||taalondertitel  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product