James Bond box - Celebrating 5 decades, (Blu-Ray)

€ 144,75
Inclusief btw
JAMES BOND, Blu-Ray
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 144 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 144 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 7,20.

Een verzamelbox met 22 James Bond-films op Blu-ray Disc, voor de eerste keer in één box beschikbaar.

BOND 50 presenteert vijftig jaar Bond, prachtig samengebracht in een cool ontworpen verzamelbox met al de zes iconische James Bond-acteurs. De collectie, geproduceerd, met de hoogst mogelijke kwaliteit voor beeld en geluid, bevat 22 James Bond-films, van Dr. No tot Quantum of Solace en meer dan 130 uur aan bonusmateriaal waaronder nieuwe en exclusieve content.

Bevat videoblogs opgenomen op de set van SKYFALL voor een blik achter de schermen van de laatste film, met cast- & crew-interviews.

De BOND 50 collectie biedt eveneens twee nieuwe items die de geschiedenis van 007 in de schijnwerpers zetten. “The World of Bond” schetst de stijl en de attitude die tekenend zijn voor Bond, met een overzicht van de auto’s, de vrouwen, de misdadigers en de muziek die het handelsmerk van deze films vormden in de voorbije 50 jaar. “Being Bond” zoomt in op de zes gerenommeerde acteurs die de eer hadden om in de huid van 007 te kruipen.

In de bonustracks van de BOND 50 collectie vinden we commentaren van de cast en de crew, een ‘achter de schermen/making of’ van elke film, diepgaande interviews met elke acteur die ooit Bond speelde, een scherpere kijk op de exotische locaties zoals die werden gebruikt op de set, de vrouwen van Bond, de misdadigers van Bond, de auto’s en gadgets van Bond, muziekvideo’s en nog veel, veel meer!
PX8712626087083

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Avontuur  
Label
(14)
MGM  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
01/12/2013
Taal
(39)
Frans  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
1,78:1 WS (16:9 COD)  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Speelduur
(42)
2654
Dvdgebied
(44)
B  
Nieuw product