Superman Collection

€ 26,72
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 5 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 26 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 26 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,30.

SUPERMAN THE MOVIE (1978)
Bioscoophit, Oscarwinnaar en een favoriet onder de fans sinds hij voor het eerst de bioscoop binnenvloog, Superman The Movie biedt een bezetting en creatieve inhoud zoals we dat alleen van de grootste films kennen. In het middelpunt staat (net als in de drie vervolgen) Christopher Reeve als de intelligente, vriendelijke en meest menselijke man van staal.

SUPERMAN II (1980)
Drie criminelen van de planeet Krypton worden per ongeluk bevrijd uit de Phantom Zone gevangenis en smeden een plan om de Aarde te onderwerpen - precies op het moment dat Superman (Christopher Reeve) heeft besloten om zijn meer romantische kant te tonen aan Lois Lane (Margot Kidder). Gene Hackman keert opnieuw terug als Lex Luthor.

SUPERMAN III (1983)
We maken kennis met Gus Gorman (Richard Pryor), een na?eve maar zeer getalenteerde computerprogrammeur. Voor hem is zijn toetsenbord een wapen - hierdoor komt Superman oog in oog te staan met een micro-elektronische uitdaging. Christopher Reeve schittert opnieuw in zijn belangrijkste rol en verdiept de menselijke kant van zijn karakter als Clark Kent.

SUPERMAN IV: THE QUEST FOR PEACE (1987)
Om de wereld te beschermen tegen handelaren in nucleaire wapens, cre?ert Lex Luthor (Gene Hackman) een nieuwe uitdaging voor de man van staal: een tegenstander met kernenergie Nuclear Man (Mark Pillow). De twee vijanden botsen in een ongekende explosie op elkaar!

SUPERMAN RETURNS (2006)
Na een mysterieuze afwezigheid van enkele jaren komt de man van staal in Superman Returns terug naar de aarde voor een heldhaftig avontuur. In een poging om de wereld te redden van een catastrofale vernietiging, maakt Superman (Brandon Routh) zich op voor een bevrijdende reis die hem van de diepste oceaan tot aan ver in het universum zal voeren.
PX5051888159699

Productspecificaties

Acteur
(37)
Brandon Routh,   Christopher Reeve,   Gene Hackman,   Kate Bosworth,   Kevin Spacey,   Margot Kidder,   Mark Pillow,   Richard Pryor  
Genre
(10)
Movie Fiction Action  
Label
(14)
WARNER HOME VIDEO  
Uitvoering
(3)
DVD  
Release datum
(32)
29/11/2013
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
2,35:1 WS (16:9 COD)  
Speelduur
(42)
642
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Frans,   Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product