Journey to agartha, (DVD)

€ 9,23
Inclusief btw
MANGA, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Het nieuwe bekroonde verhaal uit de hele wereld bekende regisseur Makoto Shinkai (Voices Of A Distant Star en 5cm Per Second).

Asuna klimt vaak boven op een berg in de buurt van haar huis om te luisteren naar de radio die haar overleden vader haar als aandenken achter liet. Op een dag wordt ze aangevallen door een monster maar wordt ze gered door Shun, een jongen die vlakbij woont. Hij legt haar uit dat hij afkomstig is uit een ander land: Agartha. Wanneer ze de volgende dag terugkomt is Shun nergens te bespeuren...

Journey To Agartha (Children Who Chase Lost Voices) vertelt het verhaal van Asuna's zoektocht naar Agartha en Shun. Door de betoverende muzikale achtergrond en de gepolijste animatie levert regisseur Makoto Shinkai ons opnieuw een anime pareltje af.

Makoto Shinkai, bekend van 5cm per second and Voices Of A Distant Star, wordt beschouwd als een van de meest talentvolle van de nieuwe generatie anime-regisseurs. In deze visuele topfilm neemt hij ons mee op een reis vol actie en heftige emoties!
PX3700091025339

Productspecificaties

Genre
(10)
Movie Fiction Animé  
Label
(14)
KAZE ANIME  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
09/10/2012
Taal
(39)
Japans  
Taal ondertitels
(40)
Frans,   Italiaans,   Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Speelduur
(42)
116
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product