Mortal Kombat, (DVD)

€ 21,05
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 5 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Cole Young verdient zijn geld als MMA vechter. Hij is zich niet bewust van zijn afkomst en weet dan ook niet waarom Outworld's keizer Shang Tsung zijn beste vechter Sub Zero, een Cryomancer uit een andere wereld, achter Cole aan heeft gestuurd. Omdat hij bang is dat zijn familie gevaar loopt, gaat Cole op zoek naar Sonya Blade. Hij wordt hierbij geholpen door Jax, een majoor van de Special Forces die hetzelfde drakenteken op zijn lijf heeft als waar Cole mee geboren is. Zijn zoektocht leidt hem naar Lord Raiden, een Elder God en de beschermer van Earthrealm, wiens tempel een toevluchtsoord is voor ieder die het teken draagt. Hier traint Cole met ervaren strijders Liu Kang, Kung Lao en huurling Kano. Samen met de sterkste vechters op aarde moet hij het opnemen tegen hun vijanden uit Outworld in een strijd om het universum. Cole zal tot het uiterste gedreven moeten worden om zijn arcana te vinden, de enorme kracht die in zijn ziel verborgen zit Kan hij daarmee zijn familie redden en Outworld voorgoed tegenhouden?
PX5051888255414

Productspecificaties

Acteur
(37)
Hiroyuki Sanada,   Jessica McNamee,   Joe Taslim,   Josh Lawson,   Laura Brent,   Lewis Tan,   Matilda Kimber,   Mehcad Brooks,   Tadanobu Asano  
Genre
(10)
Movie Fiction Action  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
19/07/2021
Taal
(39)
Engels,   Frans,   Italiaans  
Taal ondertitels
(40)
Duits,   Engels voor doven en slecht horenden,   Italiaans voor doven en slecht horenden,   Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product