Generals at war - Stalingrad/Kursk, (DVD)

€ 5,59
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 5 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 5 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,25.

STALINGRAD
In 1942 lijkt de snelle Duitse opmars niet te stoppen totdat ze Stalingrad bereiken! Wat de geschiedenis in zal gaan als de meest bloedige strijd wordt voor de één een glorieuze overwinning en voor de ander een schandelijke nederlaag.
Generaal veldmaarschalk Paulus vertrouwt op zijn tanks en vliegtuigen om de vijand weg te vagen. De heetgebakerde Sovjet generaal Vasili Tsjoejkov volgt een andere bizarre tactiek. Hij koopt tijd met bloed. Hij offert een ongekend aantal soldaten op om tijd te winnen. Ondanks Hitler's eisen moet Paulus een andere beslissing nemen... Het genie Paulus staat tegenover de straatvechter Tsjoejkov in een strijd waarbij meer dan 500.000 doden vallen.

KURSK
Deze immense tankslag aan het oorsterlijke front zorgt voor de ommekeer in WWII. De generaal van adel, Erich von Mannstein wordt door Hitler gezien als één van zijn allerbeste generaals. Tegenover hem staat de generaal van boerenafkomst: Georgy Zhukow. De Duitse zware tanks rukken snel op, ze komen tot aan de stad Kursk. Russische burgers en soldaten hebben hier een ongekende verdedigingslinie opgeworpen. Hitler's tussenkomst is uiteindelijk beslissend....
PX8717496854858

Productspecificaties

Genre
(10)
War & Military  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
15/06/2013
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product