3 rooms of melancholia , (DVD)

€ 6,15
Inclusief btw
DVD, DOCUMENTARY, Nederlandse DVD's
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

Met een meesterlijk gevoel voor cinematografie filmt Joris Ivens Award winnaar Pirjo Honkasalo in The 3 Rooms of Melancholia kleine en grote kinderen op drie plaatsen in de voormalige Sovjet-Unie: een militaire academie nabij St.Petersburg, een huiskamer in Tsjetsjeni? en een weeshuis in Ingoesjeti?. Het resultaat is een adembenemend drieluik dat wars van misplaatste sentimentaliteit een generatie van oorlogskinderen laat zien, voor het leven getekend door de oorlog in Tsjetsjeni?.

In Kronstadt, een militaire academie op een eilandje voor de kust van St. Petersburg, worden weeskinderen streng, maar liefdevol opgevoed. Ooit zullen ze, net als hun gesneuvelde vaders, vechten in de verre, opstandige deelrepubliek Tsjetsjeni?. Daar, in de kapotgeschoten hoofdstad Grozny nemen ondertussen drie kinderen afscheid van hun moeder. Vader is dood en moeder is te ziek. Ze mogen mee met Hadizhat, een vrouw die Tsjetsjeense kinderen opvangt in buurland Ingoesjeti?. Op vier kilometer van het front leeft ze samen met haar 63 pleegkinderen en een groep mysterieuze moslimstrijders.
PX9789058492777

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Pirjo Honkasalo  
Reeks
(56)
IDFA's Delicatessen
Genre
(10)
War & Military  
Label
(14)
IDFA'S DELICATESSEN  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
28/01/2009
Taal
(39)
Arabisch,   Russisch  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
106
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Stemacteur
(54)
Pirkko Saisio
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product