Oude Rome collectie, (DVD)

€ 35,19
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 35 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 35 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,75.

Deze collectie bevat de beste BBC-series met Mary Beard over de het oude Rome: van het Romeinse Rijk en de Romeinen tot Pompeï en Caligula!

- HET ROMEINSE RIJK – Ultimate Rome, Empire Without a Limit: Het oude Rome domineert de geschiedenis van Europa meer dan welke andere periode uit de geschiedenis. Hoe kon een onbelangrijke stad in Italië zo’n groot deel van de wereld zo lang domineren? Wat hield het Romeinse rijk bijeen en wat leidde tot de val? En welke lessen leert het Romeinse rijk ons? In deze 4-delige BBC-serie onderzoekt Mary Beard op haar eigen wijze het ontstaan, de opkomst en de ondergang van het Romeinse rijk.

- DE ROMEINEN – Meet the Romans: In deze 3-delige BBC-serie onderzoekt Mary Beard het gewone leven in het oude Rome. In plaats van keizers, legers en bloedvergieten staan deze keer de echte Romeinen centraal. Rome was de eerste stad in de wereld met 1 miljoen inwoners. Hoe functioneerde de stad? Hoe was het gezinsleven? En wie waren de Romeinen eigenlijk?

- POMPEÏ – Pompeii, Life before Death: Over Pompeï is al veel gezegd en geschreven en toch heeft de stad nog steeds geheimen. Een derde van stad blijkt nooit onderzocht. Gebruikmakend van nieuwe technologie is een team van experts voor het eerst in staat om te zien wat er onder de grond ligt en zo de waarheid achter de mysterieuze stad Pompeï en haar inwoners te ontdekken.

- CALIGULA - Caligula: Tweeduizend jaar geleden werd een van de meest beruchte figuren uit de geschiedenis geboren. In deze boeiende documentaire onderzoekt Mary Beard het leven en ‘werk’ van Gaius Julius Augustus Germanicus; beter bekend als Caligula. Door de eeuwen heen is Caligula synoniem geworden voor wreedheid, sexuele losbandigheid en het ongelimiteerde misbruik van keizerlijke macht. Caligula was vier jaar keizer en stierf hij op 29-jarige leeftijd. Wat weten we werkelijk van Caligula en is zijn reputatie terecht?
PX8717306273701

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Mary Beard  
Genre
(10)
Geschiedenis & Politiek  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
06/09/2018
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product