United Way, (DVD)

€ 12,15
Inclusief btw
DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Manchester United behoort tot ??n van de meest iconische sportteams ter wereld. Het verhaal van deze club reikt verder dan het voetbalveld alleen. Dit verhaal kent tegenslagen en overwinningen, wanhoop en goede hoop, romantiek en fantasie. The United Way is ons verhaal. Na de ramp in M?nchen in 1958 bouwde Manchester een nieuw team op dat wereldwijd de harten van honderden miljoenen fans veroverde. Daarnaast weerspiegelt het team de altijd veranderende plek waar ze vandaan komen; de muziek, de stijl en de rebelsheid.
Met persoonlijke bijdragen van de United-helden en iconen waaronder van David Beckham, Ryan Giggs en Bryan Robson, vertelt the United Way het verhaal van deze tocht. United held Eric Cantona begeleidt de kijker door de film heen met observaties en inzichten zoals alleen hij dat kan.
Muziek van Oscar-genomineerde componist George Fenton, verbluffende archiefbeelden en exclusieve interviews verweven het verhaal van de club met het verhaal van Cantona, waarbij het ene element het andere versterkt. Dit is de reis naar de ontdekking van een voetbalclub, een stad, een volk. Dit is the United Way.
PX8713045250843

Productspecificaties

Acteur
(37)
Bryan Robson,   David Beckham,   Eric Cantona,   Ryan Giggs  
Regisseur
(38)
Mat Hodgson  
Genre
(10)
Sport  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
28/07/2021
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product