Bellingcat: Truth In A Post-Truth World

€ 16,16
Inclusief btw
Movie, (DVD)
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

Deze film volgt de revolutionaire opkomst van de 'burgerjournalistiek', beter bekend als Bellingcat: een groep van toegewijde online onderzoekers die ernaar streven de waarheid van ondoorgrondelijke nieuwsverhalen van over de hele wereld bloot te leggen - van de MH17 ramp tot de Syrische burgeroorlog, tot de mysterieuze vergiftiging van een Russische spion uit het Verenigd Koninkrijk. Vanuit zijn thuisbasis in Leicester bevragen Bellingcatleider Elliot en zijn team van waarheidszoekers kranten, netweken en overheden.
Door middel van modern digitale technieken en crowdsourcing cre?ert Bellingcat een snellere en meer innovatieve benadering dan traditionele onderzoeksjournalistiek. Voor de eerste keer geven Bellingcat onderzoekers filmmaker Hans Pool exclusieve toegang om hen te volgen. Zij demonsteren de macht van open bronnenonderzoek en nemen de kijker mee in hun zoektocht naar de waarheid.
PX5051083170666

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Hans Pool  
Genre
(10)
Alternative rock  
Label
(14)
PERISCOOP FILM  
Uitvoering
(3)
Blu-Ray  
Release datum
(32)
23/07/2021
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Nederlands  
Nieuw product