In de voetsporen van D-day (Philip Freriks), (DVD)

€ 19,24
Inclusief btw
DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

In de nieuwe MAX-serie In de voetsporen van D-Day reist presentator Philip Freriks 75 jaar na D-Day mee met de hoofdrolspelers van Operatie Overlord. Hij reconstrueert aan de hand van archiefmateriaal, dagboekfragmenten en persoonlijke ervaringen van geallieerden en Duitsers, de voorbereidingen, het verloop en de nasleep van de dag die onze geschiedenis voorgoed heeft veranderd.

In de indrukwekkende serie komen, naast de Britse historicus en D-Day-kenner Sir Antony Beevor, onder meer Engelandvaarder Rudi Hemmes, de Canadese generaal Richard Rohmer, de Amerikaanse paratroeper Tom Rice en de Duitse Waffen SS'er Erich Bissoir aan het woord. Zij zijn enkele van de weinige nog levende ooggetuigen van de desbetreffende dag. Met deze mannen, allemaal 95 jaar of ouder, reist Philip terug naar de plekken waar zij gevochten hebben. Aan de hand van hun verhalen zijn er levensechte reconstructies gemaakt.

In de voetsporen van D-Day geeft een unieke inkijk in het persoonlijke leven van de mannen en vrouwen die deelnamen aan D-Day, doorsneden met bepalende historische gebeurtenissen.
PX8711983970359

Productspecificaties

Acteur
(37)
Bobbie Mulder,   Ferdi Stofmeel,   Ole Kroes  
Regisseur
(38)
Maurice Trouwborst  
Genre
(10)
Documentaire  
Label
(14)
JUST ENTERTAINMENT  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
25/06/2019
Taal
(39)
Nederlands  
Speelduur
(42)
240
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <9
Nieuw product