Charlotte Rampling - The look, (DVD)

€ 6,92
Inclusief btw
DOCUMENTARY, DVDNL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

The Look is een innemende documentaire van Angelina Maccarone die je rechtstreeks in contact brengt met het hoofd en hart van de fabuleuze steractrice Charlotte Rampling.

Charlotte Rampling heeft tijdens haar carri?re taboes doorbroken en staat bekend als avant-garde icoon. Zij verscheen in talloze films en op foto's waar zij de rol van het klassieke 'lustobject' vervulde. The Look
neemt haar perspectief over, wij zien de wereld door de ogen van Charlotte Rampling. Onbevreesd doorgrondt Rampling de grote vraagstukken van het leven - leeftijd, schoonheid, verlangens en dood - en bespreekt die samen met bekende vrienden zoals Peter Lindbergh, Paul Auster en haar eigen zoon Barnaby Southcombe (regisseur van I Anna): een zelfportret gezien en verteld door anderen.

Deze onthullende documentaire was onderdeel van de offici?le selectie van het Cannes Film Festival 2013 en toont clips uit de vele films van Rampling (zoals Woody Allen's Stardust Memories, Liliana Cavani's
The Night Porter en Francois Ozons Swimming Pool).
PX8717249479581

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Angelina Maccarone  
Genre
(10)
Documentaire  
Label
(14)
HOMESCREEN  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
25/07/2013
Taal
(39)
Engels  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
90
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 5.1  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product