Haagse Sjonnie

€ 4,99
Inclusief btw
DOCUMENTARY, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Sjonnie, zijn vrouw Jo en de kinderen hebben geen makkelijk leven achter de rug. Er is altijd hoop op betere tijden en Sjon heeft nu een droom: een succesvol growshop-imperium opbouwen. Hoewel het beginnen van een eigen zaak op zich al een gevecht is, worden zijn plannen ook nog eens aan alle kanten bedreigd door overheidsinstanties zoals de woningbouwvereniging, belastingdienst en gemeente. Sjon voert een persoonlijke oorlog met het gezag om zijn dromen te verwezenlijken.

De documentaire geeft inzicht in het denken en voelen van een rasechte Haagse familie en in Sjonnies wens voorgoed af te rekenen met het verleden. Filmmaker Joost van der Valk (Crips): 'Als kijker krijg je sympathie voor Sjonnie en ga je met je eigen grenzen schuiven. Hij zet je aan het denken over je persoonlijke normen en waarden. Uiteindelijk leer je daardoor niet alleen mensen als Sjonnie, maar ook jezelf beter kennen.'
PX9789058497000

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Joost van der Valk  
Genre
(10)
Documentaire  
Label
(14)
DELICATESSEN  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
15/02/2010
Taal
(39)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Speelduur
(42)
53
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Nieuw product