Monastery

€ 4,99
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

The Monastery, Mr Vig and the nun is een meeslepend sprookje over een excentrieke kasteelheer, een eigenzinnige non en dromen die onverwacht uitkomen.

Sinds 1950 woont de excentrieke vrijgezel J?rgen Laursen Vig in Hesjberg, een sprookjesachtig kasteel in het noorden van Denemarken. Hij was 33 toen hij het kocht met het idee er een klooster van te maken. Daar is echter niets van gekomen en een halve eeuw later is het kasteel niet veel meer dan een imposante bouwval. Toch lijkt de mogelijkheid dat Hesbjerg een klooster wordt dichterbij dan ooit...

Meneer Vig heeft zijn droom in Moskou voorgelegd aan de patriarch van de Russisch-orthodoxe kerk en die heeft daarop een nonnendelegatie gestuurd om het kasteel te inspecteren. Aan het hoofd van deze delegatie staat zuster Amvrosija, een non die van aanpakken houdt en rotsvaste opvattingen heeft over hoe het er in een klooster aan toe hoort te gaan. Ondanks ruzies (zoals over het water dat via het dak de gebedsruimte instroomt) en even hilarische als pijnlijke momenten (de halfnaakte buurman en zijn wietplanten), bloeit er tussen de koppige Amvrosija en de zonderlinge meneer Vig een buitengewoon hartverwarmende relatie op.
PX9789058493583

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Pernille Rose Grønkjær  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
IDFA'S DELICATESSEN  
Uitvoering
(3)
DVD  
Release datum
(32)
28/01/2009
Taal
(39)
Deens  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Speelduur
(42)
90
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product