Faces

€ 4,99
Inclusief btw
DOCUMENTARY, (DVD)
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Hoe ziet je tegenstander eruit als hij de slappe lach heeft? Vanuit die gedachte organiseerden de Franse kunstenaars JR en Marco in 2007 op de grens tussen Isra?l en de Palestijnse gebieden 's werelds grootste illegale fototentoonstelling ooit. Filmmaker GMAX legde de belevenissen van de kunstenaars vast.
In deze vlot gemonteerde en door snelle beats voortgestuwde film gaan de kunstenaars JR en Marco, verantwoordelijk voor het fotomateriaal en het concept, naar het Midden-Oosten om onder het motto 'Face 2 Face' de lokale bevolking aan weerszijden van het conflict in hilarische poses vast te leggen en op posterformaat in het openbaar te exposeren. Door de mensen zo met elkaar en zichzelf te confronteren, zou het wederzijds begrip kunnen opleveren. Faces vertelt het verhaal achter deze tentoonstelling. Vanaf de eerste fotoshoot in het beloofde land tot het beplakken van de muur en andere opvallende locaties in o.a. Bethlehem, Tel Aviv, Hebron en Ramallah.
PX9789058494252

Productspecificaties

Genre
(10)
Documentaire  
Label
(14)
IDFA'S DELICATESSEN  
Uitvoering
(3)
DVD  
Release datum
(32)
09/02/2009
Taal
(39)
Nederlands  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Speelduur
(42)
76
Leeftijd
(55)
Alle leeftijden
Nieuw product