End Of The Line

€ 4,99
Inclusief btw
DOCUMENTARY, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Deze film, gefilmd vanaf de Straat van Gibraltar via Senegal en Alaska tot de vismarkt van Tokio is een alarmsignaal voor de hele wereld. Topwetenschappers, vissers en visserijdepartementen, voorspellen, dat als we zo doorgaan, er rond 2048 bijna geen vis meer zal zijn. De film legt de verantwoordelijkheid bij consumenten, die uit onwetendheid bedreigde vis kopen, bij politici die adviezen en waarschuwingen negeren, bij vissers die zich niet aan de quota houden en de visindustrie die traag tot niet reageert. Er worden simpele oplossingen geboden, maar politieke wil en acties zijn nodig dit internationale probleem op te lossen. Het aantal vissersboten moet drastisch omlaag, grote delen van de oceanen en zee?n moeten beschermd gebied worden en consumenten moeten voorgelicht worden.

LIPARI (regie: Frank van den Engel - 2007 - 10 min)
Op het idyllische eiland Lipari vlakbij Sicili? zijn nog steeds een aantal traditionele zwaardvisjagers actief, Lipari brengt met prachtige beelden een hommage aan een bijna uitgestorven beroep.
PX9789058497536

Productspecificaties

Regisseur
(38)
Rupert Murray  
Genre
(10)
Documentaire  
Label
(14)
CINEMA DELICATESSEN  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
17/05/2010
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product