Ruta Del Jaca

€ 4,99
Inclusief btw
MOVIE, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 10 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 4 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 4 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,20.

Een Peruaans-Amerikaans echtpaar verdwijnt spoorloos als het tijdens een zoektocht naar alternatieve behandelingen voor een ongeneeslijke ziekte verstrikt raakt in de bloederige burgeroorlog van Peru. Volgens de lokale autoriteiten zijn ze ontvoerd en vermoord door terroristen.

Twintig jaar later volgt hun zoon de voetsporen van zijn ouders tijdens een intrigerende en soms bizarre reis van shamanen hoog in de Andes tot diep in het Amazone-woud. Hij ondergaat dezelfde traditionele rituelen als zijn ouders en komt steeds meer te weten over Peru en de missie die zijn ouders er bracht. De rauwe waarheid over hun dood geeft een radicale wending aan het verhaal.

Debuterend filmmaker Kristinsson levert met Ruta del Jaca een intrigerende film af, die het midden houdt tussen documentaire en fictie en de sfeer van het beeldschone platteland van Peru ademt. In de film is een speciale rol weggelegd voor de populaire volkszangeres Sonia Morales
PX9789058497345

Productspecificaties

Acteur
(37)
F. Mathias Lorenz,   Julio Ortiz,   Pietro Sibille,   Rosalinda Guerrero,   Roxana Yépez,   Sonia Morales  
Regisseur
(38)
Kristinn Kristinsson  
Genre
(10)
Movie Fiction Drama  
Label
(14)
CINEMA DELICATESSEN  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
15/03/2010
Taal
(39)
Spaans  
Speelduur
(42)
72
Taal ondertitels
(40)
Engels,   Japans,   Nederlands,   Spaans  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <12
Extras
(57)
Ave Maria
Nieuw product