Histoire d'o 1 & 2 , (DVD)

€ 18,47
Inclusief btw
Réage, Pauline, DVDNL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Deel 1 : O is een modefotograaf. Ze valt voor Rene, een gefortuneerde man, die haar meeneemt naar een landgoed in een verlaten streek van het Franse district Roissy. Ze wordt er gedurende enkele weken, samen met andere vrouwen, op vrijwillige basis als slaaf behandeld. O en de andere vrouwen zijn er onderwerp van vernedering en seksuele aanranding door Rene, Sir Stephen en hun vrienden. Na verloop van tijd brengt Rene O terug naar haar oude leventje, maar ze verlangt terug naar de tijd op het landgoed.

Deel 2 : De invloedrijke industrieel James Pembroke is voor zijn concurrenten uitgegroeid tot een grote last. Reden genoeg om alles in het werk te stellen zijn carriÃ?re te breken. De opzet van hun plan is om zijn uitspattingen op seksueel gebied in de openbaarheid te brengen en hem en zijn gezin in discredit te brengen. Om het snode plan tot uitvoering te brengen wordt de vermaarde meesteres O gevraagd om Pembroke te verleiden en eveneens te introduceren in de wereld van SM, waar vernedering, dominantie, 'bondage' en 'spanking' een onderdeel vormen van het routineuze seksspel.
PX5412012161641

Productspecificaties

Acteur
(37)
Anthony Steel,   Corinne Cléry,   Manuel de Blas,   Rosa Valenty,   Sandra Wey,   Udo Kier  
Regisseur
(38)
Eric Rochant,   Just Jaeckin  
Genre
(10)
Erotiek  
Label
(14)
LIME LIGHTS  
Uitvoering
(3)
DVDNL  
Release datum
(32)
11/04/2013
Taal
(39)
Frans  
Speelduur
(42)
210
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Beeldformaat
(43)
16:9  
Geluidsformaat
(15)
DOLBY DIGITAL 2.0 ST  
Dvdgebied
(44)
2  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <16
Nieuw product