Spy in the wild, (Blu-Ray)

€ 19,49
Inclusief btw
Blu-Ray
Let wel! Dit is een blu-ray uitvoering. U hebt hiervoor een blu-ray speler nodig.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

In deze vermakelijke serie gaat een team van levensechte robotdieren undercover om liefde, intelligentie, vriendschappen en ondeugend gedrag te filmen bij een aantal bijzondere dieren. Deze robotachtige look-alikes maken de juiste bewegingen om niet alleen door dieren geaccepteerd te worden, maar ook om met hen om te gaan, waardoor zij bijzondere inzichten in de dierenwereld weten te ontfutselen. Elke aflevering heeft als thema een bekend aspect die veel lijkt op ons eigen leven. Ontmoet de olifantentantes die als vroedvrouwen werken, aanschouw hoe de mannelijke prieelvogels snuisterijen verzamelen om de dames te imponeren en ontdek de pedicures van de nijlpaarden.
Kom erachter dat ook apen dronken kunnen worden en de apendienders de wet uitmaken. Deze momenten onthullen niet alleen veel over dierlijk gedrag, ze wijzen ook op de essentie van onze eigen menselijkheid...
PX8711983443716

Productspecificaties

Genre
(10)
Natuur & Wetenschappen  
Label
(14)
JUST ENTERTAINMENT  
Uitvoering
(3)
BLURAY  
Release datum
(32)
26/04/2018
Taal
(39)
Engels  
Taal ondertitels
(40)
Nederlands  
Leeftijd
(55)
Afgeraden voor kinderen <6
Nieuw product